Herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@czw-vvt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Het herroepingsrecht is niet op al onze producten en diensten van toepassing. Lees hieronder meer of raadpleeg onze algemene voorwaarden.

Het herroepingsrecht

WAT ZIJN UW RECHTEN?
Lees hieronder meer over het herroepsingsrecht.
Producten & diensten

Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op het bestellen van folders en visitekaartjes. Daarnaast geldt het voor het afsluiten van lidmaatschappen. U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. U kunt het formulier hiernaast gebruiken om gebruik te maken van dit recht.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht heeft u 14 dagen om de folders en/of visitekaartjes retour te sturen. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van het product storten wij het orderbedrag terug.

Formulier herroepingsrecht

 

We maken het graag makkelijker voor zelfstandigen

Er worden nogal wat eisen gesteld aan zelfstandigen. Eigenlijk moeten ze aan dezelfde eisen voldoen als zorgorganisaties. Onze oplossingen zijn praktisch en betaalbaar voor zelfstandigen. Jij kunt je focussen op de zorg en gebruik maken van onze oplossingen.