Levering en verzendkosten

Op deze pagina staat meer informatieover levering en verzendkosten.

Over de levering en verzendkosten

LEES OOK ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN
Er gelden verschillende soorten levertijden voor onze producten en diensten.
Folders en visitekaartjes

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een aanvullende e-mail waarmee we informatie opvragen om de folder of het visitekaartje te ontwerpen. Afhankelijk van wanneer u dit instuurt kunnen wij aan de slag met het ontwerp. Het wordt binnen een week gemaakt en besteld bij onze leverancier.

Een eigen webpagina

Voor een eigen webpagina is het afhankelijk van het type abonnement die u afgenomen heeft.

  • Webpagina basis – Wij maken de pagina binnen maximaal 1 werkdag voor u aan. U ontvangt de inloggegevens en kunt dan direct aan de slag.
  • Webpagina pro / proplus – U ontvangt een e-mail waarmee we meer informatie opvragen om uw webpagina vast te stellen. Wij zorgen dat het maximaal 1 werkweek duurt voordat de webpagina klaar is. Daarna ontvangt u de inloggegevens.
Lidmaatschapsabonnementen
  • Lidmaatschapsabonnementen gaan direct in, maar u heeft nog altijd 14 dagen bedenktijd om af te zien van het abonnement. Wij brengen wel kosten in rekening voor de documenten die u bij het bijbehorende abonnement heeft ontvangen. U heeft hier direct toegang toe nadat u het abonnement heeft afgesloten. Een privacyreglement en klachtenregeling kosten € 14,95 per document.
E-learning
  • Via ons e-learningplatform kunt u e-learningmodules afnemen. U heeft na de aankoop direct toegang tot de lesstof.
Verzendkosten

Voor het verzenden van de folders en visitekaartjes worden verzendkosten in rekening gebracht. Wij brengen u op de hoogte op het moment dat wij de bestelling bij onze leverancier hebben geplaatst. U ontvangt de track & tracecode per e-mail zodat u het product kunt volgen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De kosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van onze leverancier.

 

We maken het graag makkelijker voor zelfstandigen

Er worden nogal wat eisen gesteld aan zelfstandigen. Eigenlijk moeten ze aan dezelfde eisen voldoen als zorgorganisaties. Onze oplossingen zijn praktisch en betaalbaar voor zelfstandigen. Jij kunt je focussen op de zorg en gebruik maken van onze oplossingen.