Je eigen webpagina

Je hebt geen dure website nodig als zelfstandige, maar het is wel belangrijk dat je online te vinden bent met de juiste informatie. Dit is niet alleen belangrijk voor nieuwe klanten, maar ook om te laten zien aan welke deskundigheidseisen en kwaliteitseisen je voldoet.

Je eigen webpagina

BEHEER OVER JE EIGEN WEBPAGINA
Selecteer een ontwerp en lever je gegevens aan

De werkwijze

Je kunt kiezen uit drie verschillende lay-outs. Nadat je gekozen hebt kun je de gevraagde informatie bij ons aanleveren. We zorgen dan dat je eigen pagina zo volledig mogelijk is ingevuld. We slaan een kopie op van je webpagina.

Je krijgt ook het beheer over je eigen pagina dus je kunt wijzigingen toevoegen of extra informatie.

Voorbeelden

Je kunt hier kllikken voor een voorbeeld. Ook zie je hieronder meerdere afbeeldingen per webpagina. Je kunt zelf foto’s aanleveren of je gebruikt onze afbeeldingen.

Bestelmogelijkheden

Het eerste jaar betaal je een bijdrage voor het aanmaken en inrichten van je webpagina. Daarna betaal je jaarlijkse kosten en voor eventuele aanpassingen apart.

Je kunt voor verschillende plannen kiezen. Het jaarabonnement basis bevat alle informatie over jou als zelfstandige. Een jaarabonnement proplus heeft bijvoorbeeld ook een contactformulier.

Documenten op je website

Als zelfstandige moet je ook aan wettelijke kaders als de privacywetgeving en Wkkgz voldoen. Daar horen ook een aantal documenten bij. Deze kun je naar ons toesturen zodat we het als download op je webpagina plaatsen. Heb je dit nog niet? Dan kun je dit ook via ons aanschaffen, invullen en toesturen.

 

Kies je webpagina plan

Webpagina basis
85 excl. BTW per jaar
Je vult zelf je websitepagina
Onderhoud door ons
Aanpassingen door ons € 75,- per uur
Geen links naar social media
Geen contactformulier
Webpagina pro
125 excl. BTW per jaar
Wij maken jouw pagina met informatie aan
Onderhoud door ons
Aanpassingen door ons € 65,- per uur
Met links naar social media
Geen contactformulier